***     Figyelmesen olvasd el a Házirendet!    ***


Közlemény!

Újra felröppent a hír, hogy az 1968-ban alapított Mosonmagyaróvári kutyaiskola, megszűnt és helyét valahol a Mosonmagyaróvár egy másik pontján található nem  rég nyílt kutyaiskola vette át.
Most szeretném leszögezni, hogy 1968-ban alapított Mosonmagyaróvári kutyaiskola működik nem szűnt meg !!!!

Nem tudom ki terjeszti ezt a rém hírt, de garantáltan nem igaz!!!!!! Látogassátok meg a honlapunkat és meggyőződhet róla mindenki, hogy nagyon is létezik és működik a 44 éve - 1968-ban - alapított MEOE Mosonmagyaróvári Szervezete!!! Továbbra is működik minden eddigi már megszokott szolgáltatás mint pl. Kennel név igénylés, alombejelentés, tulajdonos változás átírás, tagdíj befizetés stb. 
Heti 3 alkalommal van kutyakiképzés (ld "Kapcsolat" menűpont alatt) ovis kezdő és haladó szinteken, továbbá vizsgákra felkészítés és komoly segítséget tudunk nyújtani munkakutya versenyre készülő sporttársainknak is. 

Továbbá lehetőség van agilityzésre és a kutyás sportban még viszonylag  új obedience sport elsajátítására is! 

Komoly segítséget és útmutatást kaphatnak azok is akik kiállításra szeretnék felkészíteni kedvenceiket! Nagy kiállítási gyakorlattal és tenyésztői múlttal rendelkező sporttársunk nyújt segítséget abban, hogy úgy a kutya, mint a gazda elsajátítsa a kiállítási ringben kívánatos viselkedést és a reprezentatív,  elvárásoknak megfelelő kutyafelvezetés fortélyait!!!!

Látván, hogy kutyatartói „körökben” pásztor és terelő kutyák is szép számban fordulnak elő, - igény szerint-, lehetőséget nyújtunk terelés gyakorlására is. Az ösztön mellett a „jó pásztornak” elengedhetetlen feladata hogy megtanulja a kutyával való kommunikálást és irányítást! Ehhez tud segítséget nyújtani több terelőversenyen résztvevő sporttársunk  kutyájával és 6db racka birkájával!

Évente – igény szerint - 2 alkalommal van lehetőség munkavizsgára, egy  tavasszal, egy pedig ősszel. Lehetőség szerint szervezetünk kiállítást is igényel   a MEOE-től és és nem maradhatnak  el a Vidám Családi Vasárnapok sem !!!

A elmúlt időszakok rendezvényeiről és mindennapjairól galériánkban találtok képeket   és a kutyaiskola videó csatornáján videóklippeket!

Látogassatok el facebook oldalunkra is!! 

Ha szeretnél részese lenni egy jó csapatnak, szeretettel várunk a Lajta-zsilipnél (Tritol) található rendezett, karban tartott kutyaiskolánkban!!!

http://www.mmovarkki.hu/

https://www.facebook.com/Mosonmagyarovari-kutyaiskola--114120038976576/

http://www.youtube.com/user/Mmovarkki?feature=watch

Mindenki ítélje meg maga;  tényleg megszűnt az 1968 óta működő kutyaiskola?!

A MEOE Mosonmagyaróvári Szervezetének a csapata.

   

   


Š Mosonmagyaróvári Kki designed by Judith